Schone Zaak

“Schone Zaak is het schoonste schoonmaakbedrijf van Rotterdam. Wij zijn continu bewust op zoek naar partners die onze zorg voor de omgeving waarin we leven onderstrepen. Van collega’s die een baan bij ons het hardst nodig hebben tot klanten die wij zorgvuldig selecteren om te kijken of we elkaar versterken. Van de keuze voor locale leveranciers tot het continu testen van ecologische schoonmaakmiddelen die nóg minder belastend zijn voor het milieu.”

Laamia Elyounoussi

Over Schone Zaak

Schone Zaak gelooft dat kwaliteit van leven begint bij aandacht voor elkaar. Schone Zaak ondersteunt deze bewustwording onder andere door haar aandacht te focussen op zorg voor mens en milieu. Dit doet Schone Zaak met haar diversiteitsmanagement en door het vergaand doorvoeren van afvalscheiding, recycling, energiebesparing en het gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Inmiddels bestaan wij vijf jaar. En alhoewel Schone Zaak is gegroeid en de dienstverlening is uitgebreid is de filosofie hetzelfde gebleven. Wij zijn een hardwerkend Rotterdams bedrijf dat altijd haar afspraken nakomt. Wie goed doet, goed ontmoet. Door hard te werken, goed naar onze klanten te luisteren en helder en transparant te communiceren hebben wij een sterke basis gebouwd. Op deze manier kunnen wij een dienstverlening bieden waarbij wij geen grenzen stellen aan mogelijkheden, en staat kwaliteit bij ons altijd centraal.

Door onze kennis over maatschappelijk verantwoord ondernemen, het gebruik van biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen en talentontwikkeling te delen met anderen, zetten wij ondernemers aan na te denken over een letterlijk en figuurlijk schone aarde. Natuurlijk maken wij ook gewoon schoon, dat doen wij dan wél weer op een bijzondere manier. Door onze mensen zelfstandig te maken, op te leiden, keuze te bieden, talent te ontwikkelen, sociale integratie te bevorderen, respect voorop te stellen, 100% kwaliteit te bieden en verantwoordelijkheid voor het gezamenlijke eindresultaat te als vanzelfsprekend te zien.  Schone Zaak is ervan overtuigd dat je door altijd duurzaam, vooruitstrevend en betrokken te handelen kwaliteit van leven biedt voor de samenleving. Dát is onze bewuste keuze!

Lees meer over Laamia