Glasbewassing

“Wilt u ook blinkende ramen? Wij vertellen u graag alles over het wassen van uw ramen: zowel binnen als buiten. Onze klanten krijgen  vaste glazenwassers aangewezen, die op een vooraf aangekondigd moment komen. Zo staat u nooit voor verrassingen. Wij streven naar een veilige en gezonde manier van werken, met als leidraad de risico-inventarisatie en –evaluatie voor de schoonmaak en glazenwassersbranche”

Lotfi Choukri

Onze specialismen in glasbewassing in Rotterdam

 • Telescoop bewassing

  Dit systeem leent zich zeer goed voor hoge gebouwen. Door middel van een speciale installatie met gedemineraliseerd water (zonder mineralen en kalk) en telescoop-stelen, wordt een oppervlak geborsteld en gespoeld. Het vuil lost op en het oppervlak droogt streep- en vlekkeloos op. Het water wordt door ons in onze eigen mobiele installatie gedemineraliseerd en gefilterd. Voordeel hiervan is dat wij ten alle tijden de installatie kunnen vullen zodat de continuïteit van het werk gewaarborgd is. Reiniging met telescoop-bewassing levert snelheid, effectiviteit en een zeer goede kwaliteit op. Uiteraard is deze manier milieuvriendelijk.

 • Gevelreiniging

  Onze gevelreinigers zijn vakkundig opgeleid in glasbewassing en gevelreiniging. De reiniging en conservering van kunststof- en aluminium kozijnen is een hoofdstuk apart waar wij veel kennis en ervaring in op hebben gedaan. Schone Zaak ontweert ook glas, verwijdert graffiti en brengt antigraffiticoatings aan.

 • Hoogwerkers

  Hoogwerkers zijn niet meer weg te denken bij werken op hoogte. Het is de kunst om de juiste hoogwerker te kiezen voor de betreffende opdracht.

  Bij elk project gebruiken wij de meest economische hoogwerker. Om dit te bepalen, kijken wij naar de manoeuvreerruimte, de ondergrond (bodemdruk), zijdelings bereik, en uiteraard de werkhoogte.