Onze Mensen

“Onze mensen zijn de Schone Zaak. Keien in hun vak. Wij zijn ervan overtuigd dat Schone Zaak zo succesvol is juist door onze gemotiveerde en betrokken medewerkers. Daarom investeren wij in de talenten van onze mensen. Voor een succesvolle dienstverlening maken onze mensen eerst kennis met uw bedrijf en uw medewerkers.”

Laamia Elyounoussi

Een kleine greep uit onze gemotiveerde medewerkers

 • Serife Alpaslan

  Schoonmaakster

  Ik maak voor Schone Zaak kantoorpanden schoon. Het leukste aan mijn baan vind ik dat er aan mij gevraagd wordt wat ik wil doen en waar mijn ambities liggen. Zo heb ik via Schone Zaak een opleiding gevolgd. Daarnaast kan ik erg goed opschieten met Laamia, het is fijn om voor een persoon te werken die je aardig vindt.

 • Arthi Gadjri

  Schoonmaakster

  Toen ik bij Schone Zaak kwam werken was ik erg onzeker, inmiddels ben ik een stuk zekerder. Dit komt doordat je erg wordt aangemoedigd om meer van jezelf te laten zien. Ik heb een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt in de drie jaar dat ik voor Schone Zaak werk waar ik trots op ben.

 • Lelian di Livramento

  Schoonmaakster

  Ik werk nu drie jaar met plezier voor Schone Zaak bij een school bij mij in de buurt. Alle leerkrachten zie ik ook als mijn collega´s, er is tussen de werkzaamheden door altijd tijd voor een gesprekje met mij.

 • Lotfi Choukri

  Schoonmaker

  Toen ik bij Schone Zaak kwam werken sprak ik erg slecht Nederlands. Via Schone zaak heb ik een Nederlandse taalcursus gevolgd. Het is erg fijn om met mijn collega´s te kunnen communiceren in het Nederlands, zo ben ik eindelijk niet de enige die om mijn grapjes lacht.

 • Sandra Lehmann

  Schoonmaakster

  Voor Schone Zaak maak ik kantoorpanden schoon. Ik vind het fijn dat er binnen Schone Zaak ruimte is voor groei. Zo heb ik bijvoorbeeld de kans gekregen om ook controles uit te voeren voor een aantal panden.

 • Jacqueline Hoeneveld van Aghthoven

  Schoonmaakster

  Ik werk voor twee opdrachtgevers van Schone Zaak, een hotel en een zwembad. Omdat ik op twee locaties werk is mijn baan erg afwisselend.

 • Martina Havlickova

  Schoonmaakster

  Ik ben namens Schone Zaak kamermeisje bij een groot hotel bij mij in de buurt. Wat ik het leukste vindt aan mijn  baan is dat ik erg gewaardeerd wordt door het bedrijf.

 • Said Zerrad

  Schoonmaker

  Ik werk nu bijna drie jaar voor Schone Zaak. Ik ben begonnen als schoonmaker, inmiddels ben ik Huismeester. Er is altijd ruimte voor groei binnen Schone Zaak, dat werkt voor mij heel motiverend.

Opleidingen die wij aan onze werknemers bieden

 • SVS Opleidingen

  Schoonmaken is een vak. In de Basisopleiding Schoonmaken van SVS leren onze medewerkers schoonmaken met microvezelmaterialen. In de praktijk wordt er echter ook nog veel traditioneel gereinigd volgens de zogenoemde ‘natte methode’ (werkdoeken en moppen die gespoeld worden in emmers met een reinigingsoplossing). SVS biedt daarom de mogelijkheid om de Basisopleiding Schoonmaken uit te breiden met de Module Traditioneel. Deze praktijkgerichte opleiding sluit naadloos aan op de door de RAS vastgestelde eindtermen.

  www.svs-opleidingen.nl

 • Mister Dutch

  Mister Dutch toetst onze medewerkers op drie taaldomeinen: mondelinge taalvaardigheid, lezen en schriftelijke taalvaardigheid. In deze domeinen toetsen zij spreken, gesprekken voeren, lezen, luisteren, schrijven en taalverzorging. Ook het toetsen van de leerbaarheid is mogelijk. In combinatie met de scores op de toetsen taalvaardigheid geeft deze toets inzicht in de potentie van de taalontwikkeling van onze medewerkers. Mister Dutch neemt de toetsen af door heel Nederland. In overleg met ons bepalen zij een tijdpad voor het uitvoeren van de toetsen en het rapporteren van de resultaten.

  www.misterdutch.nl