Specialistisch Vloeronderhoud

Onze medewerkers zijn opgeleid tot specialisten in de verschillende vormen van vloeronderhoud. Van het conserveren van linoleum, PVC en houten vloeren tot het kristalliseren van natuurstenen vloeren. Uiteraard schrobben wij ook gewoon stenen vloeren en shamponeren wij tapijt.

Hicham Darghal

Onze specialismen in Vloeronderhoud

 • Harde Vloeren

  Uw linoleum of marmoleum vloeren zijn onze expertise. Als het gaat om onderhoud zijn er perfecte onderhoudssystemen voor deze vloeren die wij kunnen uitvoeren. Afhankelijk van uw object en het gebruik hiervan stellen wij dit graag samen met u op. Neem direct contact op om een afspraak in te plannen.

 • Hout en Parket

  Op het gebied van houten vloeren zijn er vele mogelijkheden ten behoeve van de afwerking van uw vloer.Wij bieden afwerkingen zoals hardwax, olie en lak. Wij komen vrijblijvend langs op uw locatie voor passend advies voor uw vloer. Zodra de werkzaamheden zijn gestart gaan wij volgens afspraak grondig en stofvrij te werk.

 • Natuursteen

  Marmer, graniet, travertin, hardsteen, leisteen, kwartsiet en zandsteen.
  Wij behandelen alle soorten natuursteen met de zorg en kwaliteit waar schone zaak om bekend staat.
  Afhankelijk van het type steen en uw wensen omtrent de uitstraling van de vloer kan deze worden gepolijst waarna de vloer een mooie egale hoogglans krijgt. Eventuele beschadigingen aan de vloer worden tijdens de behandeling gerepareerd.