Schoonmaak

Hecht u waarde aan werken in een schone en leefbare omgeving? Bent u op zoek naar kwalitatieve en duurzame dienstverlening? Loopt u bij uw huidige dienstverlener tegen communicatieproblemen aan? Dan is Schone Zaak uw oplossing!

Schone Zaak neemt schoonmaken in Rotterdam serieus. Wij gaan met uw een samenwerking aan waarbij wij van meet af aan duidelijk uw behoefte in kaart brengen. Door dit vanaf het begin vast te stellen kunnen wij ervoor zorgen dat u volledig wordt ontzorgd.
Wij werken uitsluitend met ecologische schoonmaakmiddelen en onze mensen zijn voorzien van een vakdiploma schoonmaak. Ons personeel is gekwalificeerd en bekwaam, door de juiste begeleiding vanuit de organisatie.

Onze specialismen in schoonmaak in Rotterdam

 • Kantoorschoonmaak

  Dagelijkse of periodieke reiniging van uw werkomgeving en sanitaire ruimtes omdat wij begrijpen dat uw gebouw uw visitekaartje is. In deze werkomgeving horen uw mensen zich veilig en op
  hun gemak te voelen om goede prestaties te kunnen leveren.

 • Scholen en kinderopvang

  Een schone leeromgeving is belangrijk. En elke school is anders. Daarom zorgt schone zaak voor een werkprogramma wat bij uw school past. Hecht u veel waarde aan continuiteit of vindt u  kwaliteit juist belangrijker? Neem contact met ons op om samen een  schoonmaakprogramma op maat te creëren voor uw school.

 • VVE's

  Trapportalen, gangen, liften en de entree: wij begrijpen dat u als Vereniging van Eigenaren er verantwoordelijk voor bent dat deze gemeenschappelijke ruimtes worden schoongemaakt en onderhouden. Wij hebben veel ervaring in het schoonmaken van appartementencomplexen. Bovendien gaan we een stap verder en helpen u ook met klein onderhoud en het signaleren van defecten of vandalisme. Laat ons u ontzorgen!