Over Laamia

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat je soms hulp krijgt om op een hoger niveau te komen waarop je jouw talenten kunt benutten. Die zorg voor een ander is mijn dagelijkse drijfveer geworden omdat ik weet dat het niet altijd even makkelijk is om zelf een stap te zetten. ”

Laamia Elyounoussi

Mijn bewuste keuze

Als 14-jarige ben ik naar Nederland gekomen en door omstandigheden was ik al op jonge leeftijd zelfstandig. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat je soms hulp krijgt om op een hoger niveau te komen waarop je jouw talenten kunt benutten. Die zorg voor een ander is mijn dagelijkse drijfveer geworden omdat ik weet dat het niet altijd even makkelijk is om zelf een stap te zetten.

Hoe mensen met elkaar omgaan heeft mij altijd gefascineerd en die fascinatie samen met mijn grote mate van zelfstandigheid is de eerste vonk geweest om ondernemer te worden. Ik zag een kans om een schoonmaakbedrijf in Rotterdam te beginnen waarbij kwaliteit en de mensen centraal staan. Binnen Schone Zaak maak ik me graag hard voor het aanboren van de kracht die ieder mens van nature in zich heeft.

Ik vind het belangrijk dat er goed voor mensen gezorgd wordt. Mijn medewerkers krijgen daarom een contract voor drie jaar, het eerste jaar volgen ze naast het werk een cursus Nederlands, daarna meestal een MBO-opleiding. Wij garanderen hen na de opleiding een baan buiten de schoonmaak, bij een van onze klanten, bijvoorbeeld als receptionist. Dat is mijn bewuste keuze!”